باشگاه خبری فراساحل: نماینده مردم غرب هرمزگان از متولیان تجارت دریایی بندرلنگه خواست تا راه کارهای توسعه تجارت دریایی را تنظیم و به وی ارائه دهند تا پیگیریهای لازم در مجلس و کمیسیونهای مربوطه صورت گیرد. به گزارش باشگاه خبری فراساحل و به نقل از روابط عمومی سازمان بنادر و دریانوردی، ناصر شریفی در بازدید میدانی از بندر تجاری و مسافری لنگه درغرب استان هرمزگان، تعامل اداره بندر، گمرکات و تجار را لازمه پیشرفت اقتصادی غرب هرمزگان دانست. وی افزود: با مشارکت بیشتر بخش خصوصی بمنظور سرمایه گذاری در بنادر و تعامل ارگانهای مرتبط با حمل و نقل و تجارت دریایی با اداره بنادرو دریانوردی بویژه اداره کل گمرکات و تجار شهرستان بندرلنگه میتوان گامهای موثری در پیشرفت اقتصادی غرب هرمزگان انجام داد.
نمایند مردم بندر لنگه، پارسیان و بستک در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: به دنبال رفع موانع و مشکلات بنادر هرمزگان برای رونق اقتصادی کشور هستیم و امیدوارم در آینده نزدیک به این مهم دست پیدا کنیم. وی در بازدید از قطب مهم بندری غرب استان هرمزگان، همچنین به بررسی مسائل و مشکلات پیش روی فعالیتهای حوزه حمل ونقل دریایی پرداخت. مدیر اداره بنادر و دریانوردی لنگه نیز ضمن معرفی جایگاه استراتژیک بندرلنگه به عنوان هسته مرکزی بنادر غرب هرمزگان گفت: این مجموعه با پوشش هفت بندر تجاری و مسافری از انتهای محدوده شهرستان بندرخمیر تا ابتدای حوزه استحفاظی استان بوشهر و پشتیبانی نیمی از جزایر کشور، همچنین در برگیری ۵۷۵ کیلومتر مرز دریایی از نقاط مهم مدیریت بر سواحل کشور است.
محمود صابری افزود: بندرلنگه بهترین پایانه لجستیکی برای جزایر کیش، ابوموسی، تنب بزرگ و کوچک، لاوان، سیری و هندورابی بوده و دارای کوتاه ترین فاصله نسبت به بنادر جنوبی با کشور امارات متحده عربی است که هم اکنون یکی از بنادر اصلی ترابری دریایی بار و مسافر به این کشور است. وی با اشاره به اجرای طرحهای توسعه ای بندرلنگه در جهت رشد اقتصادی منطقه غرب هرمزگان بیان داشت: در ادامه طرحهای توسعه ای بندرلنگه و توسعه دریایی، طرحهای عمرانی با هدف افزایش پسکرانه و اراضی پشتیبانی بندر در دستور کار قرار گرفته است که تحقق این طرح در افزایش عملکرد فعالیتهای بندری و دریایی نقش بسزایی خواهد داشت. مدیر اداره بنادر و دریانوردی لنگه ابراز امیدواری کرد: با افزایش امکانات و زیر ساختهای بندری، ایجاد خطوط جدید تجاری کالا و توسعه روابط با کشورهای حوزه خلیج فارس شاهد شکوفایی اقتصادی در غرب هرمزگان باشیم.
صابری همچنین به اقدامات انجام شده در ایجاد فضای مناسب جهت حضور مردم شهرستان، تجار و صاحبان کالا در اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه اشاره کرد و افزود: در گذشته فضای مناسبی برای حضور مردم شهرستان و ارباب رجوع وجود نداشت که با برنامه ریزی و اقدامات خوبی که انجام شد فضای مناسب و ایمنی فراهم شد و امروز شاهد بندری در شان مردم شهرستان بندرلنگه در غرب استان هستیم. موقعیت جغرافیایی و ترابری دریایی بندرلنگه آن را به بهترین پایانه ی لجستیکی برای جزایر ایرانی حوزه ی خلیج فارس(سیری، لاوان، کیش، هندورابی، تنب بزرگ و کوچک و ابوموسی) تبدیل کرده است. داشتن حداقل فاصله دریایی با امیرنشینهای امارات متحده عربی از جمله بنادر دبی و شارجه، از دیگر مزیتها و ویژگیهای بندرلنگه است. بندرلنگه در ۲۴۰ کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.
کد خبر : 4408
ارتباط با سردبیر : info@opc.ir